Menu
Przystawki
อาหารเรียกน้ำย่อย
PLA MUEK YANG
🌶🌶
44
GRILLOWANE KALMARY
SALSA MANGO, CHILI, MARAKUJA
BPOR BPA-BPIA
🌶
WARZYWA 31/ KURCZAK 33/KREWETKI 36
SAJGONKI NA CIEPŁO
SOS CHILI, ANANAS, GRZYBY MUN, KAPUSTA, MAKARON SOJOWY
kûng sorng
42
CHRUPIĄCE KREWETKI TYGRYSIE
SOS MANGO Z LIMONKĄ, CHILI, KOLENDRA
keiyw sa
39
Pierożki Gyoza
GRILLOWANY ANANAS, SOS SOJOWO- SEZAMOWY
SLAD mamwng
48
SAŁATKA Z mango z krewetkami
PASTA KrEwETKOWA, TAMARYND, LIŚCIE LIMONKI, ORZECHY ZIEMNE, CHILI
GIIEOW JAY
🌶🌿
34
PIEROŻKI WON TON Z NADZIENIEM Z GRZYBÓW
TOFU, KOLENDRA, TAJSKI SOS GRZYBOWY
KALE
🌿
29
JARMUŻ
CZOSNEK, SEZAM, SOS SOJOWY
GAI SA TAY
38
GRILlOWANE SZASZŁYKI Z KURCZAKA
SOS ORZECHOWY, MARYNOWANY OGÓREK
BPOR BPA BPIA SOT
🌿
Z MANGO 31 / Z KRABEM KRÓLEWSKIM 39
ŚWIEŻE SPRING ROLLS
SOS MIĘTOWO KOLENDROWY, CHILI
PAD-THAI
ผัดไทย
Wegański
46
z kurczakiem
49
królewski
54
z krewetkami argentyńskimi
56
dodatki
เครื่องประดับ
KAAO SUUAY
8
RYŻ JAŚMINOWY
MEE KAAO PAT SEE IW
12
MAKARON RYŻOWY
JAJKO/MARCHEW/SZCZYPIOR
Zupy
อาหารเรียกน้ำย่อย
TOM KHA
🌶🌶
WARZYWA 32 / KURCZAK 34 / KREWETKI 39
MLECZKO KOKOSOWE, GALANGAL,BOCZNIAK, POMIDORKI KOKTAJLOWE
TOM YUM
🌶🌶🌶
WARZYWA 32 / KURCZAK 34 / KREWETKI 39
CHILI, TRAWA CYTRYNOWA, BOCZNIAK, POMIDORKI KOKTAJLOWE
KHAO SOI
🌶🌶
49
POLIKI WOŁOWE, MARYNOWANY PAK CHOY, LIMONKA, CEBULA, CHRUPIĄCY MAKARON
dania główne
อาหารจานหลัก
GAI PAD MED MAMUANG
52
KURCZAK SŁODKO-KWAŚNY Z WOKA
DŻEM Z CHILI, ORZECHY NERKOWCA, MARCHEW PAPRYKA, GRZYBY SHITAKE
BPET TOT GROP
65
CHRUPIĄCA KACZKA
PAK CHOY, IMBIR, SŁODKI SOS SOJOWY
Kæng Masman sikhorng phæa
🌶🌶🌶
79
jagnięcina w massaman
CHIPSY Z ZIEMNIAKA TRUFLOWEGO, KOLENDRA, ORZECHY ZIEMNE
Xu dng kab hed nangrm
🌶
46
MAKARON UDON Z BOCZNIAKIEM
KAPUSTA, PAK CHOI, MARCHEWKA ̨, CEBULA,̨ CZOSNEK, SOS GRZYBOWY Z DODATKIEM CHILI, IMBIRU I KOLENDRY
YAM HET NAANG FAA TOT
🌶🌿
44
BOCZNIAK OSTRYGOWATY W PANCO
GRZYBY SHIMEJI, TAJSKIE ZIOŁA, TRAWA CYTRYNOWA, DŻEM Z CHILI, MLECZKO KOKOSOWE
PLA TORTSAM ROT
🌶🌶🌶
59
dorsz w sosie ostrygowo-rybnym
ananas, czosnek, chili, tamarynd
PAT GA PROR NEUUA
🌶🌶🌶
76
POLĘDWICA WOŁOWA Z WOKA
GRZYBY SHITAKE, CHILI, PAPRYKA, PAK CHOY, TAJSKA BAZYLIA
CHAA-LAA BPAO MOO
🌶
48
BUŁECZKI BAO Z SZARPANĄ WIEPRZOWINĄ TERIYAKI
MARYNOWANY OGÓREK, RZEPA, SEZAm CEBULA PRAŻONA, KOLENDRA
MAKHENX MWNG
46
BUŁECZKI BAO Z GRILLOWANYM BAKŁAŻANEM
PASTA Z FASOLI, PAK CHOY W TEMPURZE
ki khawphod nı kæng
żółte🌶/zielone🌶🌶
52
KURCZAK KUKURYDZIANY W CURRY
DANIE Z GRILLA, KALAFIOR ROMANESCO, ZIELONE SZPARAGI, GROSZEK CUKROWY
hxy mælng phu
🌶🌶🌶
69
mule
Mule, liczi, chili, mleko kokosowe, czosnek, kolendra
Kûng phad phng kahri
59
KREWETKI W ŻÓŁTYM CURRY
BROKUŁ, CUKINIa, GROSZek CUKROWY
KHAO PAD
🌶️
WARZYWA 34 / KURCZAK 38 / KREWETKI 44
smażony ryż
MARCHEW, SZCZYPIOR, DŻEM Z CHILI, JAJKO
desery
ของหวาน
ICE CREAM TOT
29
smażone lody
WANILIA, KARMEL, ORZECHY ZIEMNE
KHAW HENIYW MAMWNG
🌿
29
sticky rice
RYŻ, MLECZKO KOKOSOWE, SŁODKIE MANGO
THAW NA
🌿
29
kasztany wodne
SYROP JAŚMINOWY, JACK FRUIT
Rezerwacja
"Smaki i Aromaty"
Zarezerwuj stolik
w Warszawie
W kuchni tajskiej zasada pięciu smaków jest kluczowa dla tworzenia zrównoważonych potraw. Tajskie dania łączą smaki: słodki, kwaśny, słony, gorzki i ostry, aby uzyskać bogactwo
i głębię smaku.
Harmonijna kombinacja tych smaków nie tylko zachwyca podniebienie, ale także wspiera zdrowie, równoważąc energię w ciele. Dzięki temu kuchnia tajska jest nie tylko smaczna,
ale również korzystna dla zdrowia.
Odwiedź Poznań
Skosztuj tajskiej kuchni
w sercu Wielkopolski
Z zamiłowania do tajskiej kuchni, we współpracy z kucharzami z renomowanych tajskich restauracji, tworzymy niepowtarzalne miejsca, w którym skosztujesz tajskich specjałów, win najlepszej jakości oraz autorskich koktajli.
Wyrusz z nami w kulinarną podróż po smakach Tajlandii.